Lego Minecraft A sütőtök farm (21248)

information sign

Elérhetőség: Készleten

Kiszállítás: Várhatóan 1-2 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre várhatóan következő munkanap ( +590 Ft )

14 990 Ft

Lego Minecraft A sütőtök farm (21248)

Minecraft lego építőjáték

 

Ismered ezt a Minecraft világot? A számítógépes játék ihlette LEGO játékszett lévén már az otthonodban is megformázhatod.  A LEGO Minecraft szettek segítségével már nem csak a számítógép előtt találkozhatsz ezzel a különös világgal, hanem az építőjátékok között is.

 

Ez a sokoldalúan alakítható játék a hírhedt mocsár biomban, a tök formájú ház körüli tökfarmon játszódik Steve-vel, az egyik főszereplővel. A ház be van rendezve, található benne egy ágy, egy barkácsasztal, egy kohó és egy békalámpa. Körülötte található a sütőtök farm, amelyet Steve művel meg a kapájával. A játéklehetőségek közt megjelenik a csatázás, amikor a boszorkány bájitalokat dobál Steve-re, aki az íjával hárítja a támadást. A szetthez tartozik egy béka, egy csónak és egy kincsesláda is, amely tojást és cukrot rejt, hogy a gyerekek sütőtökös pitét készíthessenek!

 

A digitális élmény kedvéért az építők 3D-nézetben ráközelíthetnek és elforgathatják a szetteket, és követhetik az építés menetét a szórakoztató LEGO Builder appal.

 

 

A doboz 257 db elemet tartalmaz.

 

Gyártó: Lego

Ajánlott: 8 éves kortól

 

 

LEGO termékek