Kifogyott

Lego Duplo Rendőrségi motor (10900)

information sign

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-2 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre várhatóan következő munkanap ( +590 Ft )

3 150 Ft

Lego Duplo Rendőrségi motor (10900)

 

A LEGO Duplo építőjátékok a a kisebb gyerekeknek készültek. A Lego Duplo Rendőrségi motor (10900) játékszettben egy kék-fehér járgány található, amivel a rendőr pillanatok alatt el tud jutni a város egyik pontjáról a másikra. A rendőr fel van szerelve egy forgalomirányító táblával is, s a készlet egy rendőr bódét is tartalmaz, nyitható ablakkal. Motor méretei: 9 x 4 x 5 cm, bódé méretei: 6 x 3 x 10 cm.

 

A játékszett 8 db elemből áll.

 

 

Egészítsd ki ezt a szettet a többi LEGO DUPLO játékkal a szerepjáték élményének fokozásáért!

 

 

Méret: 19.1 x 14.1 x 6.1 cm

 

Gyártó: LEGO

Cikkszám: 10900

Ajánlott: 2 éves kortól

 

 

Építőjátékok

 

 

A LEGO az egyik legjobb, és legismertebb készségfejlesztő játék, amit ma ismerünk. A lehetőségek tárháza végtelen, újabb és újabb ötletekkel rukkolnak elő. Állítsd össze a darabokat, és máris kezdődhet az izgalom!

Több kutatás is kimutatta, hogy egy gyermek milyen okos lesz, rengeteg dolog befolyásolja, sokféleképpen tehetnek a szülők is azért, hogy a kreativitás, a képzelet és a kíváncsiság mihamarabb magas szintre emelkedjen. A LEGO segít a helyzetfelismerés és a motorikus képességek fejlesztésében is, segítségével a gyerekek könnyebben ismerik meg környezetüket, és könnyebben találják ki, hogyan változtathatják meg azt úgy, hogy elérjék céljukat. Kitapasztalni, hogy mi hogyan illik össze és mit kapnak, ha két elemet egymáshoz illesztenek, kihívást jelent számukra, de ahogy teljesítik ezt a kihívást, nem csak könnyebben megértik a dolgok működését, de a sikerélmény után önbizalmuk is növekszik, minek hatására szociális készségeik is gyorsabban alakulnak ki, közvetlenebbek lesznek másokkal, könnyebben kommunikálnak. Ha valakivel közösen építenek, akkor pláne.

A termék jelenleg nem kapható!

Ez is tetszhet