Kifogyott

Lego Duplo építőjáték készlet – Pizzéria (10927)

information sign

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-2 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre várhatóan következő munkanap ( +590 Ft )

3 190 Ft

Lego Duplo építőjáték készlet – Pizzéria (10927)

 

 

Fiúk és lányok egyaránt örömmel fognak kalandos történeteket eljátszani a Lego Duplo építőjáték készlet – Pizzéria (10927) kockáival, melyben egy szakács és egy kutya figura is található. Nagyszerű ajándék a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen egész napos szerepjáték várhat rájuk! Ez a játék ideális LEGO kezdőkészlet, mely telis-tele van játékos tanulással. Miközben a pizzériában a szakács egy finom pizzát süt, az aranyos kutyus irigykedve figyeli őt. A pizzéria színes, modern, és egy fahatású konyhapultot is tartogat számotokra az étlap, az asztal, a szék, és persze a pizza mellett!

 

A főépület méretei: 7 x 9 x 11 cm

 

A Lego figurákkal való játék és építkezés közben a gyerekek újra átélhetik kedvenc kalandjaikat, fejlődik fantáziájuk és képzelőerejük. A LEGO Duplo úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen idomuljanak a kicsi gyerekek kezéhez, így a játék önfeledt és szórakoztató számukra, ugyanakkor biztonságos is. Építsétek össze ezt a szuper játékkészletet más LEGO DUPLO készletekkel, hogy tovább bővítsétek a gyermekek szerepjátékos és tanulási lehetőségeit.

 

 

A játék 18 db elemet tartalmaz.

 

Gyártó: LEGO

Minta: pizzéria

Ajánlott: 2 éves kortól

 

 

 

 

A LEGO az egyik legjobb, és legismertebb készségfejlesztő játék, amit ma ismerünk. A lehetőségek tárháza végtelen, újabb és újabb ötletekkel rukkolnak elő. Állítsd össze a darabokat, és máris kezdődhet az izgalom!

Több kutatás is kimutatta, hogy egy gyermek milyen okos lesz, rengeteg dolog befolyásolja, sokféleképpen tehetnek a szülők is azért, hogy a kreativitás, a képzelet és a kíváncsiság mihamarabb magas szintre emelkedjen. A LEGO segít a helyzetfelismerés és a motorikus képességek fejlesztésében is, segítségével a gyerekek könnyebben ismerik meg környezetüket, és könnyebben találják ki, hogyan változtathatják meg azt úgy, hogy elérjék céljukat. Kitapasztalni, hogy mi hogyan illik össze és mit kapnak, ha két elemet egymáshoz illesztenek, kihívást jelent számukra, de ahogy teljesítik ezt a kihívást, nem csak könnyebben megértik a dolgok működését, de a sikerélmény után önbizalmuk is növekszik, minek hatására szociális készségeik is gyorsabban alakulnak ki, közvetlenebbek lesznek másokkal, könnyebben kommunikálnak. Ha valakivel közösen építenek, akkor pláne.

A termék jelenleg nem kapható!

Ez is tetszhet